Retour

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Retourneren;
  • Levertijd en verzendkosten;
  • Garantie en klachten;
  • Contact;
  • Betaalmethodes.

Bedenktijd & retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling toch retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van de bestelling zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rapidcleancoating.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres: Rapid Clean Coating Den Burglaan 14 1906 XL Limmen Nederland

Indien u wenst het retourformulier te ontvangen stuur dan een e-mail naar info@rapidcleancoating.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Vergeet hierbij het ordernummer niet te vermelden.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd bedraagt tussen de 1-2 werkdagen binnen Nederland. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bij het afrekenen staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Momenteel versturen wij tijdelijk de verzendingen gratis binnen Nederland. Indien deze periode voorbij is brengen wij €5,75 verzendkosten per bestelling in rekening.

Levering verloopt via de postbode of postbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering, wanneer wij deze hebben afgeleverd bij DHL, de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Rapid Clean Coating info@rapidcleancoating.nl www.rapidcleancoating.nl

Den Burglaan 14 1906 XL Limmen

Garantie & Klachten

Garantie Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@rapidcleancoating.nl.

Betaalmethodes U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • PayPal
  • EPS
  • Giropay

Mocht u liever betalen door middel van een overboeking dan is dat ook mogelijk. Geef in dat geval uw bestelling door aan info@rapidcleancoating.nl. Wij sturen u dan de betaalgegevens en versturen de bestelling wanneer wij de overboeking hebben ontvangen.